Wednesday, 21 September 2011

sweet day.....

Yeayy dpt update ag...semalam sibuk study 4 my exam..and now rehat jp nk update blog...rndunyer kt my future husband...hari nie awak xder exam kann..best nyer laa...now saye nk say thanx much to my future husband coz kejutkan saye pgi td...ya Allah saye tdo xsedar langsung...mengantuk sgt coz pkul 5 baru tdo...naseb baik awak kejutkan saye klu x alamat nyer saye ngn kawan2 x amik exam laa kot td...thanx my dear...u are so so and so sweet my dear....pagi2 kejut saye awak da wt lawak...terkekek- kekek saye gelak pagi td...awak mmg pandai amik hati saye..sayang awak sgt2!!hehe

Arinie saye hepy sgt coz my husband care saye sgt2 today...td saye lpar awak belikan burger!my feveret!semalam awak belikan saye nyer feveret jugak,jagung bakar...haha thanx much my dear...saye jer x belikan awak ape2..hahha..lame2 bole gemuk saye sbb asik makn burger jer..haha..today saye ade suprise untuk awak but awak tgh study...hehe tape esok awak da abz exam saye gtw ae...

Hari nie hari sweet saye coz pic saye untuk koleksi tudung aludra butik da di upload oleh owner aludra butik tuh sendiri..kak ayu!da jadi model laa pulak saye sekarang..haha..cantik2 tw tudung dr butik aludra..sape yang nk order bole bukak fb 'ayualudra aya'..kt ctuh ade mcm2 tudung...n jgn lupe gk nantikan selendang yang  saye akan pose nanti...xtw bile but akan di update nanti..hehe..


Nie tudung yang saye gayekan untuk aludra collection...cantik kan tudung nyer..thanx kak ayu!and thanx gk to my fashion designer (najah) n my fotografer (yatt)...dua2 kawan2 saye...my future husband xtw ag nie yang pic nie da di uplod...haha...t mzti awak gelakkan saye kn...keke abz laa saye t...

Btw,miss u laa my dear...memandangkan esok awak exam so saye kne bg ruang laa untuk awak study..study elok2 ye sayang..cayok2!!saye tawu awak pndai...mzti dekan!hehehe..:)


1 comment:

  1. TQ Hana!! muahssss
    jom visit blog Aludra pulak
    http://butikaludra.blogspot.com

    ReplyDelete