Friday, 17 February 2012

he's birthday.. :)

Hepi besday my sayang... :).. da tua da awak kan...haha..hepy sangat coz nie kali kedua kita sambut besday sesame kan..alhamdulilah Allah masih panjangkan jodoh kite..hehe..anyway tahniah coz awak da semakin sembuh...miss u much dear..apepun sempena besday awak yang ke- ?? nie awak makin hensem, makin macho & makin cute...haha tade laa...hope awak makin dirahmati Allah, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan di berikan kebahagiaan yang berkekalan.. yang paling penting semoga awak berjaya capai apa yang awak impikan kann sayang...btw, apepun jadi kat awak insyaallah saye akan salu ade susah n senang...hehe..


kite x bagi banyak hadiah pon cume bagi kek n sweater yang die nak jer...cian die hahhaah...tp naseb baik die ok..kite belikan kek kecik jer sebab awak sakit kan..xbole makan benda manis sangat..t awak da sembuh kite makan kek yang paling besar ae sayang..haha..


kat bawah nie gambar sweater yang die nak...lame tunggu sweater nie sampai...dari korea lagi..hehhe..alhamdulilah sampai jugak walaupun lambat ckit..hope awk suke sayang..bese jer kot tapi tawu awak nak sangat sweater nie coz awak nak jadi cm jii ho kan...hehe hensen my future husband..






hahaha oleh kerana awak sakit so awak x bole makan kek banyak sangat sebab kek tuh manis... t awak da sembuh kite makan kek nie lagi satu kg ok...hehe..awk suke kan kek nie..beli untuk awk sempena besday awak..kecik jer kan cian awak...tp saye lagi kesian sebab awak sakit..so kne laa makan ckit jer...hope awk cepat sembuh ae my dear.....lastly, heppy besday my future husband!!!

my dreamz day...haha

haha 29 disember 2011...tarikh tak bole lupe...muke ku keluar paper....hehhehe...sume pasal modelling tuh..x sangke pule keluar..alhamdulilah walaupun x berapa sangat kan...tp ade part yang kelakar time pengarang tuh tulis kite penah jadi cover majalah dara..hahaha x der pun sebenarnya....rupenye bile kol balik die yang tersalah..klakar laa..terkejut jugak time bace tp its ok laa...die pon da betulkan time paper esoknye...bese ler tuh kan...tp mzti ade yang tersalah anggap ingat kite jadi cover majalah dara...time bile nth..hahaha..termasuk laa my future husband kot..kekkeke...


apepun thanx pada kak rosniza berita harian coz sudi amik cite and kongsi cita2 kite kt paper tuh...x sangke pulak muke cm kite nie die nk mtak share pengalaman...hehhehe..thanx to my future husband coz die ok jer walaupun kite da macam over expose da kt dalam paper tuh...hahhaa :D...nasib baek die memahami coz kite memang minat pon bidang tuh...thanx sayang :) kt bawah nie paper yang ade muke kite...hahhaa klakar banget!!