Saturday, 9 February 2013

MY HEROO..;)

lame suda xupdate blog nie..berhabuk sgt3!haha xsangke sgt lame nyer laa..tp walaupun lame still cerita about future husband saye..kitorg still sesame lagi and selase nie genap 2 tahun 6 bulan relationships kitorg..haha lame kan..tp saya rase mcm baru jer kapel..he's getting more sweet now,ade jer benda2 sweet yang die buat and bagi..kadang2 wat saye sendri terharu..paling terharu time saya praktikal and dia salu anta and amik mase time cuti sem..but, time cuti sabtu ahad, if saya kerja dia laa tolong anta and amik..terharu sesangat..rasa dihargai sebb sanggup kua dr hostel die jam 4 agi sebb nk anta saye g kerja..makan minum saye pn cakap jer ape, comfirm die belikan..hehe..

and paling best dia selalu belikan nana baju..haha sebb nana kerja tv and dia cakap kne nampak cantik..aww!paling kelakar dengar ayat tuh..dia hadiah kan baju,belikan baju..sampai boleh tahan laa almari kat rumah nie nk penuh dah..haha..bulan lepas besday future husband tp xsempat sambut coz bzy ngn kerja..kesian die tp dnt worry sygg kite ade hadiah istimewa untuk awk..dia nk kasut bola baru..hehe kite pn tengah usha kasut ape yg die suke..nk belikan untuk dia..xbanyak yang saya bg kat dia..mzti die boring ade gf cm saya..hehe..hope awak bahagia ngn saya..hikhik


nia antara baju yang my future husband belikan :)

hahaha cantik2 baju yang die belikan sampai saya pn kdang2 xpernah terfikir nk beli baju cmnie..terharu sgt sebb dia sgt memahami apa yang saya suke and nak..and awal bulan lepas jugak my future husband bawak saya g testshoot dekat karangkraf..saya selalu berangan nak masuk majalah..dia pon sanggup bawak saya g testshoot or ape2 event yang karangkraf buat..haha comel jer..dalam hati saya sangat berbangga ada dia..walaupun bg dia tuh pengorbanan yang sikit tp bg saya dia dah banyak tolong saya capai ape yang saya nk kan..saya nk kerja tv dia bg support, sayan nak masuk majalah pon dia bg support..

hehe nie time my future husband bawak g testshoot dekat karangkraf..

pagi2 lagi die dah semangat kejutkan saya, suruh pkai cantik2 and tggu die...dia belikan sarapan sebelum saya start testshoot, bagi semangat, bagi saya kekuatan untuk buat apa yang saya suka walaupun time tuh takut depan kamera..haha..dia tggu saya dr pukul 9 sampai 12 setengah..xde pon megeluh atau apa tp salu cakap saya cantik..paling terharu sangat :'(

bagi saya xde sape sebaik and sempurna cm my future husband..bg dia, saya keutamaan and kepentingan dia..ada jugak masa dia untuk family and ofcoz family dia no1, tp dia xpernah sisihkan saya, xpernah kecewa kan saya..hope kitorg akan kekal sampai bila2 :)
sampai sini jer t ade free saya update ag..lots of love future hubby!

Friday, 17 February 2012

he's birthday.. :)

Hepi besday my sayang... :).. da tua da awak kan...haha..hepy sangat coz nie kali kedua kita sambut besday sesame kan..alhamdulilah Allah masih panjangkan jodoh kite..hehe..anyway tahniah coz awak da semakin sembuh...miss u much dear..apepun sempena besday awak yang ke- ?? nie awak makin hensem, makin macho & makin cute...haha tade laa...hope awak makin dirahmati Allah, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan di berikan kebahagiaan yang berkekalan.. yang paling penting semoga awak berjaya capai apa yang awak impikan kann sayang...btw, apepun jadi kat awak insyaallah saye akan salu ade susah n senang...hehe..


kite x bagi banyak hadiah pon cume bagi kek n sweater yang die nak jer...cian die hahhaah...tp naseb baik die ok..kite belikan kek kecik jer sebab awak sakit kan..xbole makan benda manis sangat..t awak da sembuh kite makan kek yang paling besar ae sayang..haha..


kat bawah nie gambar sweater yang die nak...lame tunggu sweater nie sampai...dari korea lagi..hehhe..alhamdulilah sampai jugak walaupun lambat ckit..hope awk suke sayang..bese jer kot tapi tawu awak nak sangat sweater nie coz awak nak jadi cm jii ho kan...hehe hensen my future husband..






hahaha oleh kerana awak sakit so awak x bole makan kek banyak sangat sebab kek tuh manis... t awak da sembuh kite makan kek nie lagi satu kg ok...hehe..awk suke kan kek nie..beli untuk awk sempena besday awak..kecik jer kan cian awak...tp saye lagi kesian sebab awak sakit..so kne laa makan ckit jer...hope awk cepat sembuh ae my dear.....lastly, heppy besday my future husband!!!

my dreamz day...haha

haha 29 disember 2011...tarikh tak bole lupe...muke ku keluar paper....hehhehe...sume pasal modelling tuh..x sangke pule keluar..alhamdulilah walaupun x berapa sangat kan...tp ade part yang kelakar time pengarang tuh tulis kite penah jadi cover majalah dara..hahaha x der pun sebenarnya....rupenye bile kol balik die yang tersalah..klakar laa..terkejut jugak time bace tp its ok laa...die pon da betulkan time paper esoknye...bese ler tuh kan...tp mzti ade yang tersalah anggap ingat kite jadi cover majalah dara...time bile nth..hahaha..termasuk laa my future husband kot..kekkeke...


apepun thanx pada kak rosniza berita harian coz sudi amik cite and kongsi cita2 kite kt paper tuh...x sangke pulak muke cm kite nie die nk mtak share pengalaman...hehhehe..thanx to my future husband coz die ok jer walaupun kite da macam over expose da kt dalam paper tuh...hahhaa :D...nasib baek die memahami coz kite memang minat pon bidang tuh...thanx sayang :) kt bawah nie paper yang ade muke kite...hahhaa klakar banget!!


Thursday, 12 January 2012

gift from him,,

wahh seronok die berjalan...nie my future husband  seminggu sblum die patah kaki...hepy sgt die..hahha dapat memancing suke betul..hepy sgt bile tgok die senyum mcm tuh....n lepas balik dr eco park dapat lak gifts dr my future husband...comel banget!!awak memg suke belikan saye brg2 cmtuh kn...dr dulu ag..hehehe..sweet banget...thanx my future husband..:)


hheheh comel jer...awak tw saye suke wt koleksi benda2 cmtuh sebab tuh awak belikan...pandai die amik ati...n now mane jer die g mesti ade gifts nk bagi...so sweet...hope keadaan nie akn berkekalan smpai bebile kan...heheehe:)sayang my future husband banget!!

my future husband excident...:'(

lamenyer xupdate...tersangat bzy sekarang...now da dpt job untuk emcee n untuk model...tp xlupe jugak blaja..now kesian kt my future husband dia patah kaki coz excident xlame dlu..now da beransur pulih n hope awak cepat sembuh..x sabar nk kua jejalan ngn awak...hehhe:)saye doakan awk cepat sembuh n bole dtg uma saye cepat...n pasnie nk bwk moto or pape kne lebih berhati2 ye..xmo xcident ag da...



haha tuh laa gmbar kaki my future husband yg patah...kesian kan...now da ok ckit n xlame ag da bole jalan..kesian die da lame delay study...pasnie bole study da..hepy sgt!:)pengajaran utuk kite pasnie lebih hati2..hehe..mzti die gelak kalu nmpak gmbar kaki die saye da upload kt cni..haha:DD

Saturday, 1 October 2011

our day.....

lame da x update...hehe..yesterday our happies day right dear...i though bese2 jer but im happy waste my time beside u...hahhaa xder ungkapan tuk ucap cmne happy nyer...thanx my dear...and i hope u happy to..xsangke plan bese2 jer but best sgt...thnax my lovely frenz najah khairul, yatt haryatty and miera twins...t kite kua ag kan...for the 1 time my future husband pn ikot...haha blushing jp...kekke...sweet memo kte 4 this year...jarang kua kan..so nie 1 picture yang kite ade 4 this sem..hahhaa...








Love this moment....hahaha...my future husband yang tersangat sweet...die ssh nk tunjuk die sweet but bile datang time nyer, cmnie laa sweet nyer die..haha thanx much my dear...love u much more tawu...hope this feeling always with us every single minute..right dear...hehehe..the word i would say is, u are owns my heart forever...:)


Pling happy this time...kite ngh discus about our wedding planner...hahaha...insyaallah ALLAH akan permudahkan urusan kite...hehe...sweet sgt time nie time pagi giler..baru pkul 7...sejuk giler..haha...hope ape yg kite dream kan termakbul...waNNa love forever...and u will be my husband...huhu..sayang my future husband!!

Friday, 23 September 2011

sayang die.....

update!!!!hehe..sayangg awak today more,and more than before my dear..:)awak balik semalam..tggal saye sorang2 kt cni..nseb baik ade baju awak,sweater awak..haha..suke nyer jumpa awak semalam..saye dapat hadiah dari ur mom!!kasut!cantik kasutnyer..:)thanx to ur mom dear...




Hahaha cantik kasut dr ur mom dear...ur mom sgt baik thats why saye syg sgt kt die..n malam td ur mom mcg saye..ayat yang same ag die cakap..haha suke dengar!!:) ur mom sayang sgt kt awak tawu..n ur mom jugak suruh kite jawab periksa elok2..so ape yang die suruh i will do it..hehe..teringat rendang ur mom laa..lapar pulak saye..t balik cni bawak kan untuk saye bole? haha...

thanx kt awak sbb faham saye...arinie saye sakit mate n awak bagi saye tdo..haha lame pulak tuh saye tido awak tawu..haha..pantang dapat peluang..tido lame sbb awk care kan..hehe sayang awak ler!thanx much doktor izuwan..haha jadik doktor pulak die..hope cpt baik kan sbb t malu nk jumpe awak..t awak gelakkan saye kuat2..keke :P...ok sampai cni jer..t saye update ag..lub u my lalink..haha